ValperInteressert i å kjøpe valp fra oss?

Send oss en utfyllende mail om dere og hva dere kan tilby valpen. 

Hvis vi har en valp til dere, vil dere motta søknadsskjema og et informasjonsskriv. 

For å reservere valp må reservasjonsgebyret være registrert på konto.

Hos oss vokser valpene opp med barn, forskjellige mennesker og andre hunder. 

Vi jobber hele tiden med å skape tillit, selvtillit, valpen kjenner på mestringsfølelse og problemløsning. Vi eksponerer valpene for nye ting hver dag, både fysisk og mentalt. Tilrettelagt eksponering tilpasset hver alder og hva de er klare for. Det er mye de skal igjennom de første 8 ukene hos oss og vi gjør det vi kan for å veilede valpene til å bli trygge og fine hunder, som er klare for å møte verden med selvtillit. Den har fortsatt mye å lære og etter valpen har kommet til sitt for alltid-hjem, trenger den andre utfordringer og eksponering. De første 16 ukene av valpens liv er viktige, for å gjøre det lettere har vi laget en sosialiseringsguide som alle kjøperene får med seg.

Målet vårt er å gi valpene våre et stabilt og berikende miljø de første 8 ukene..

LEDIGE VALPER

Vi venter et kull i størrelse medium i november, de vil være leveringsklare i januar. Mer info kommer når de er født:)


Nelly trenger nytt hjem.

Hun settes ut på fôravtale🧡 

Max 1 time fra Drammen. 

Nelly er 1 år og er av størrelse medium, 50 cm i mankehøyde og ca 18 kg. En kjempe flott jente, med noen uvaner som kan korrigeres med riktig trening. Belønningsbasert trening! Hun er en glad, kosete, morsom, litt rampete og en spretten hund, som er glad i alle, store og små. 

På tur vil hun gjerne bestemme selv og hilse på alle, så her er det repeterende trening som må til. Hun har blitt mye bedre på den tiden hun har vært hos oss, men det er fortsatt mye trening som gjenstår. Hun er veldig lærevillig og elsker å løpe fritt med langline. 

Nelly har hatt tendenser til å sette opp et forsvar for gjenstander. Dette legger føringer for hvilket hjem hun skal til. Dette har blitt mye bedre etter at hun kom tilbake til oss, da vi aldri tar noe fra hundene uten byttelek. De mister da behovet for å forsvare. Man kommer langt med mykhet, forståelse og belønning, samt byttelek. Dette vil være med å redusere forsvarsbehovet hennes. 

Vi søker et hjem med god kunnskap om hund og et hjem uten barn. Hun er en kjempe snill hund med et stort potensiale, men med for lite oppdragelse i det forrige hjemmet. Hun har vært hos oss en stund, bor sammen med barn/andre hunder og det går veldig fint, men på grunn av forsvaret ønsker vi et hjem uten barn. 

Hvis det er av interesse, send oss en utfyllende mail om dere og hva dere kan tilby Nelly, hun blir hos oss til den rette familien dukker opp🧡 

Det rette hjemmet må ta kurset «hundeliv» hos hunomhund. Får rabatt gjennom oss. 

https://hunomhund.no/butikk/kurs/hundeliv/ 

Vi tar kun kontakt med de aktuelle. Hvis dere har spørsmål til det å være fôrvert, mer info om Nelly eller andre spørsmål, ta kontakt:)