Om oss

 
Kennel Millippi AS, oppdrett av Australian Cobberdog i Skoger, Drammen. Her bor Silje og Anders, med datter Emine, sønn Herman og våre firbente venner Maja, Buggi og Mango.

Navnet Kennel Millippi er sammensatt av to navn, Silje`s første hund Mille og vår første Cobberdog Nippi.

 Hos oss vokser valpene opp med barn, forskjellige mennesker og andre hunder.

Vi jobber hele tiden med å skape tillit, selvtillit, valpen kjenner på mestringsfølelse og problemløsning. Vi eksponerer valpene for nye ting hver dag, både fysisk og mentalt. Tilrettelagt eksponering tilpasset hver alder og hva de er klare for. Det er mye de skal igjennom de første 8 ukene hos oss og vi gjør det vi kan for å veilede valpene til å bli trygge og fine hunder, som er klare for å møte verden med selvtillit. Den har fortsatt mye å lære og etter valpen har kommet til sitt for alltid-hjem, trenger den andre utfordringer og eksponering. De første 16 ukene av valpens liv er viktige, for å gjøre det lettere har vi laget en sosialiseringsguide som alle kjøperene får med seg.

Målet vårt er å gi valpene våre et stabilt og berikende miljø de første 8 ukene..

Vi har gått hundetrenerkurs, kurs i oppdrett, vi får veiledning fra kennel Nor/Rita.V.Wiik med god erfaring og fra noen som har forsket på valper. 

Godkjente Australian cobberdog kommer kun fra Drøbak Hundehotell/Kennel Nor og deres medoppdrettere. Kennel Millippi er medoppdretter under Drøbak Hundehotell/Kennel Nor.

Vi er medlem av MDBA Australia, Master dog breeders and associates.

Link til avlshannene:


Instagram: kennel_millippi
https://instagram.com/kennel_millippi

Vår facebook-side: Kennel Millippi - Australian Cobberdog
https://www.facebook.com/kennelmillippi